Met het vliegtuig Zweden bezoeken

vliegtuig zwedenMet het vliegtuig Zweden aandoen, dat is een goede mogelijkheid voor de mensen die snel een vakantie willen kunnen boeken en die niet houden van een lange reistijd. Vliegen naar Zweden duurt veel minder lang dan met de auto naar Zweden rijden en over het algemeen is het ook nog eens een stuk goedkoper. Met het vliegtuig Zweden bezoeken, dat is echt een aanrader.  

Naar Zweden vliegen duurt niet lang maar wat nog een veel groter voordeel is, is dat de prijzen voor vliegreizen naar Scandinavië verrassend laag zijn. Waar je met de auto al snel in de honderden euro’s terecht komt, is een vlucht naar Zweden vaak met tientallen euro’s al geregeld. Een rechtstreekse vlucht zonder al teveel moeite is makkelijk te vinden en wie vandaag nog boekt, die betaalt een stuk minder dan wie nog een week wacht.

Vliegtuig Zweden, wat zijn de nadelen?

Elke manier van reizen heeft natuurlijk nadelen. De nadelen van vliegen worden over het algemeen als volgende geteld: Er moet worden ingecheckt van tevoren en er kan niet zoveel bagage mee worden genomen. Een groter nadeel is echter dat er geen auto beschikbaar is in het vakantieland en dat lokale aanbieders van huurauto’s vaak onverstaanbaar zijn en de voorwaarden zijn vaak niet duidelijk of niet leesbaar, waardoor de prijzen betrekkelijk hoger uitvallen en dit kan de vakantiepret aanzienlijk drukken.

Een huurauto heeft echter legio aan voordelen en deze voordelen heffen het grootste nadeel van het vliegen volledig op. Door een auto te huren is met het vliegtuig Zweden bezoeken een stuk makkelijker. Onthoud namelijk goed dat de afstanden in Zweden verhoudingsgewijs veel groter zijn dan de afstanden in Nederland. Het kan zo gebeuren dat je vanaf je vakantieverblijf in Zweden minstens 10 kilometer moet rijden voor de supermarkt (en dit is naar Zweedse begrippen dichtbij).

Daarom is het aan te raden toch te zorgen voor een goede huurauto. Het geld dat bespaard is door te vliegen, kan rustig deels besteed worden aan een huurauto, want dit verhoogt het comfort gedurende de vakantie aanzienlijk.

2 Replies to “Met het vliegtuig Zweden bezoeken”

 1. Sacha

  ik mis info naar welk vliegveld er gevlogen dient te worden en hoever dan de afstand nog per auto is naar jullie toe (evt. met landkaart/route)
  groetjes, Sacha

 2. admin Auteur van dit bericht:

  Hallo Sacha,

  We zijn momenteel druk bezig met het maken van kaarten waarop de vliegvelden in Zweden te zien zijn, alsmede de afstand naar bepaalde steden toe zodat het duidelijk is op welk vliegveld je zou moeten landen om bijvoorbeeld Örebro, Jönköping of een andere stad te kunnen zien. We hopen dit deze week klaar te kunnen hebben en te kunnen plaatsen. Hartelijk dank voor je reactie en interesse,

  Vriendelijke groeten,
  De redactie van http://www.vakantie-midden-zweden.nl

Reacties zijn gesloten.