Het zomerhuis

Ben je op zoek naar een 2012-11-27 18.56.14zomerhuis in Zweden om vakantie in door te brengen? Kom je met meerdere personen tegelijkertijd en vind je ruimte belangrijk, maar wil je ook aan het water zitten en in de buurt van een bos? Dan hebben wij de ideale optie gevonden voor jou!

Wij verhuren een zomerhuis dat gebouwd is rond 1805. Na een flinke renovatie is het huis nu een typisch Zweeds zomerhuis geworden dat van alle gemakken voorzien is. Zo is er een houtkachel voor de koudere avonden, zijn er meerdere slaapkamers, een badkamer met een wasmachine, een keuken en een woonkamer. Het zomerhuis is volledig ingericht en is centraal gelegen op het schiereiland ‘Norra Viken’, dat ook wel Hammaren genoemd wordt door de mensen hier. Het ligt acht kilometer van de grote weg en er komt geen verkeer langs. De ideale plek voor vakantie dus!

Waar in Zweden is onze mooie droomplek NOU HIER

Voor meer foto,s ga naar DEZE PAGINA

De grootste voordelen even overzichtelijk op een rijtje:

  • Het zomerhuis is groot2012-04-02 14.38.45genoeg voor zes personen
  • Het zomerhuis ligt omringd door het V├Ąttern
  • Een groot weiland en bos liggen om het huis heen
  • Er komt geen verkeer langs
  • Er is in de zomer veel te doen in de buurt
  • Voorzien van beddengoed ( tegen redelijke vergoeding )

De prijs van het zomerhuis is 5000,- SEK in het hoogseizoen.En in het laagseizoen rekenen wij 4000,- SEK ( deze bedragen zijn inklusief de eindschoonmaak ) De prijzen zijn exclusief stroomverbruik en er zijn geen andere kosten die extra gerekend zullen worden wanneer je boekt via deze website. Wij doen ook niet aan borg, we gaan er van uit dat u zuinig bent op onze spullen.

Neem direct contact met ons op via djur@haudab.com of maak gebruik van het contactformulier onder deze tekst!

[contact_bank form_id=1 show_title=true show_desc=false]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *