De stuga

Een echte vakantie in 2012-07-29 12.55.48Zweden kun je natuurlijk niet doen zonder in een stuga geweest te zijn. Het zijn de typische Zweedse vakantiehuizen en worden jaarlijks veel geboekt door toeristen die op vakantie willen in Zweden. Wij bieden uiteraard ook een stuga aan, die volledig omgebouwd en ingericht is, zodat het een leuke plek is om vakantie in te vieren. Vanuit de stuga is het Vättern te zien en de ruime tuin voor de stuga leent zich prima voor een barbecue of een badminton. Zwemmen of zonnebaden kan op het eigen erf en het grote bos erachter zit vol verborgen schatten, zoals de bekende smultron, lingon en bosbessen. Een geslaagde vakantie voor slechts 500 kronen per nacht. In tegenstelling tot andere stuga’s heeft onze stuga zowel een badkamer als een keuken!
Het leuke van deze stugas is, de woonkamer en ingebouwde keuken bevinden zich op de bovenverdieping, de slaapkamers op de beneden en de badkamer met tiolet en douche kun je via de buitenkant bereiken. De badkamer is een omgebouwde “Utedass” die aan hetzelfde gebouw gekoppeld is.

Waar in Zweden is onze mooie droomplek NOU HIER
Voor meer foto,s ga naar DEZE PAGINA

De voordelen van de stuga op een rijtje:

 • Vakantie in een compleet
  2012-07-29 12.39.12

  Een impressie van de stuga

  voorzien huis

 • Ruime eigen tuin die alleen voor gebruikers van de stuga is
 • Gelegen aan het Vättern en omringd door weiland en bos
 • Een eigen keuken en badkamer
 • Mogelijkheid om elke morgen ontbijt te krijgen
 • Voorzien van beddengoed ( tegen redelijke vergoeding )

De huurprijs van de Stuga is 4000,- SEK in het hoogseizoen.En in het laagseizoen rekenen wij 3000,- SEK ( deze bedragen zijn inklusief de eindschoonmaak ) De prijzen zijn exclusief stroomverbruik en er zijn geen andere kosten die extra gerekend zullen worden wanneer je boekt via deze website. Wij doen ook niet aan borg, we gaan er van uit dat u zuinig bent op onze spullen.

Interesse gekregen? Mail dan naar djur@haudab.com om contact met ons te leggen. Je kunt ook direct contact met ons opnemen door het formulier hieronder te gebruiken.

[contact_bank form_id=1 show_title=true show_desc=false]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *