Wat bieden wij aan

Naast een constante informatiebron over het land Zweden, vakanties in Zweden en eventuele fietsroutes en wandelroutes, hebben wij zelf ook het één en ander aan aanbod zelf ontwikkeld om onze gasten te voorzien van een geweldig verblijf in Zweden.

Direct naar het zomerhuis Direct naar de stuga

Verhuur van een zomerhuis en stuga

Wil je jouw vakantie op een unieke manier doorbrengen? Dan hebben wij de perfecte optie voor jou; we hebben namelijk een stuga en een caravan die we tijdens het seizoen verhuren (zolang ze beschikbaar zijn). Je zit dan midden op een schiereiland met het Vättern om je heen en een flink stuk met ruig bos achter de deur.

Daarnaast hebben we ook nog een stuga in de verhuur, die geschikt is voor groepen tot vier personen, maar dit kunnen we op aanvraag uitbreiden tot zes personen. De stuga is van alle gemakken voorzien, heeft een eigen keuken, een woonruimte op de eerste verdieping, twee slaapkamers op de begane grond en een badkamer met wc. De stuga ligt redelijk centraal op het erf dus u kunt uw auto naast het huis parkeren. Tevens staat er een luxe tuinset waarop u heerlijk van de zon kunt genieten. Ook vanuit de stuga is het Vättern te zien, aan twee kanten zelfs!

En midden op het erf staat een oude priesterswoning, van de mensen hier uit de buurt hebben we begrepen dat de woning gebouwd moet zijn medio 1750, dit is het eerste huis wat hier op Hammaren gebouwd werd, een soort zomerhuis voor de priester. We hebben zoveel mogelijk de oude stijl van het huis intact gelaten, zoals de oude deuren en kozijnen. Een leuke sfeervolle woonkamer voorzien van tv met Zweedse zenders, uiteraard een dvd speler, twee slaapkamers, een voorzien van een tweepersoonsbed en de ander twee eenpersoons bedden, ruime badkamer voorzien van douche en toilet, en in de keuken zijn de nodige gereedschappen aanwezig om het verblijf in de keuken wat te vergemakkelijken. Uiteraard buiten een tuinset, en met een mooi uitzicht over het Vättern.

Omdat dit nog niet genoeg leek, hebben we nu ook een caravan staan die te huur is in de zomerperiode. De caravan is een gewone degelijke caravan met alles wat in een caravan hoort te staan, en deze is geplaatst in de de buurt van het wc-gebouw. Ook vanuit de caravan kijkt u uit over het Vättern en staat u midden in het andere weiland, zodat u genoeg privé kunt verblijven tijdens uw vakantie.

Huurmogelijkheden in Zweden

Dankzij de mogelijkheden die u bij ons heeft, kunt u gemakkelijk een lekkere vakantie in Zweden vieren, en hoeft u niet de hele rit uw eigen caravan mee te sleuren. Wilt u toch liever met uw eigen caravan komen, dan is zelfs dit geen probleem. Wij hebben plekken ingericht voor caravans waar u eenvoudig met de auto kunt komen. Voor beschikbaarheid en nog meer foto’s, klik hier.

Wat is er nog meer te huur?

Naast zomerhuizen, stuga’s en caravans huren wij ook dingen uit die uw vakantie aangenamer of avontuurlijker kunnen maken. Daarnaast is er ook het één en ander op het erf aanwezig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

– Mountainbikes
– Normale fietsen
– Boten met elektromotor, kano’s, kajakken
– Visapparatuur
– Een huurauto
– Tafeltennistafel
– Volleyballen, voetballen
– En nog veel meer op aanvraag!

Voor meer informatie en foto’s, bekijk dan deze website!

2 Replies to “Wat bieden wij aan”

  1. Sacha

    Ik mis hier een link naar een boekingsformulier en/of foto’s van de accomedatie en/of prijzen. Eventueel ook nog een ‘how to get there’ landkaart.
    groetjes, Sacha

    Reageren
  2. Pingback: Waar moet je op letten als je naar Zweden op vakantie gaat? - Vakantie midden ZwedenVakantie midden Zweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *