Over ons

VättternDeze pagina wordt onderhouden door Hammarens Udde AB, een Zweeds bedrijf dat gerund wordt door een Nederlandse familie, wij dus! Naast een pizzeria, garage en benzinepomp hebben we ook werkzaamheden op onze eigen grond, op Hammaren zelf dus. Dit schiereiland ligt tussen Karlsborg en Hjo en wordt volledig omringd door het Vättern, het op één na grootste meer van Zweden.

Bij ons kunt u altijd terecht, of u nou een huis wilt huren, een plaats wilt om uw camper, caravan of tent op te slaan, of u  nou boten of mountainbikes wilt huren, bij ons kan het allemaal. We verkopen  ook visvergunningen van de meeste meren uit de buurt en voor eenvoudige visspullen bent u bij ons ook aan het juiste adres, In onze kiosk verkopen we hamburgers, broodjes worst en ander eten, en natuurlijk ijs met koffie en de nodige frisdranken, en met liefde maken we een ontbijt voor uw klaar.

Wilt u ons bereiken, gebruik dan één van de contactformulieren. Wilt u liever door ons teruggebeld worden, vermeld dat dan in het contactformulier of mail ons direct op info@haudab.com. Bellen kan ook via 0046727274499  elke dag van de week maar gelieve wel onze nachtrust in acht nemen

Välkomna i Sverige!

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de teksten, de links of wilt u dat wij een link maken naar uw pagina of product? Mail dan even naar correct.met.taal@gmail.com. Ook voor het aankopen van teksten als deze of het aanmelden van affiliaties kunt u dit e-mailadres gebruiken. Deze website maakt gebruik van reclames. Wilt u uw reclame of backlink op deze website hebben, neem dan contact met ons op.

One Reply to “Over ons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *